KAPACITETI PRIVATNOG SMEŠTAJA                      
 

SOBE ŠOVOĐVARACDomacica vam uz udoban krevet nudi i mogucnost upoznavanja prirodnih lepota UNESCO Rezervata Biosfere Backo Podunavlje, ucenje monostorskom nacinu kuvanja ribljeg paprikasa, upoznavanje tradicionalnih zanata i jos mnostvo monostorskih specificnosti. U okviru dvorista postoji Etno zbirka, mogucnost ucenja novih reci i izraza na lokalnom sokackom dijalektu. Ucesce u poljoprivrednim poslovima u basti i vocnjaku, mogucnost samostalne pripreme hrane.  


Na raspolaganju su dve dvokrevetne sobe.   

 

"CICONIA NIGRA" - Crna roda

Seosko turisticko domacinstvo "Ciconia nigra" svojim gostima predstavice sklad prirode i tradicije Specijalnog rezervata prirode "Gornje Podunavlje" - UNESCO Rezervata Biosfere "Backo Podunavlje" i kulturnog nasledja Backog Monostora.

Nasi gosti, prilikom boravka u prijatnom smestaju, imaju priliku za aktivan odmor, upoznajuci se sa svim onim sto ovaj kraj cini tako neodoljivim. U saradnji sa ostalim poljoprivrednim gazdinstvima, etno-kucama, restoranima, cardama, zanatlijama, udruzenjima i organizacijama, gosti mogu da uzivaju u voznji biciklima, camcima, brodicem, zapregama, fijakerima, kao i setnji sumom, vikend naseljima, da se upoznaju sa pcelarstvom, posete domacinstvo koje se bavi izradom kulena i suhomesnatih proizvoda, zacinske paprike, camdziju, klompara, kovaca, prelepu crkvu Sv. Petra i Pavla, upoznaju se sa sokackom narodnom nosnjom i obicajima, uzivaju u domacim gastronomskim delicijama u domacinstvu, etno-kucama, restoranima i cardama, da ucestvuju i prisustvuju u brojnim manifestacijama... Za one koji to zele, moguce je i organizovati ucestvovanje u poljoprivrednim poslovima, pripremi domacih proizvoda, izradi rucnih radova.


Kapacitet objekta je 6 osoba, sa kuhinjom i kupatilom. 

 

APARTMAN ROŽA

Oaza mira smeštena uz stari dunavski rukavac - Dunavac. Gostima je obezbeđen predivan pogled na ovaj vodotok i ostrvo Lanciget, sa koga u jesen dopire veličanstveni zvuk rike jelena. 


Apartman poseduje kuhinju, kupatilo, spavaću sobu i dnevnu sobu. Kapacitet smeštaja je 6 osoba.

 
SMEŠTAJ U ETNO-KUĆI "MALI BODROG"

Za one koji zele da osete duh davnih vremena, pruza im se prilika da spavaju u tradicionalnoj monostorskoj kuci od naboja, pokrivenoj trskom. 


Na raspolaganju je trokrevetna soba, sa regularnim kupatilom.  

 

APARTMAN KAPLARGosti mogu da uzivaju u miru i seoskoj idili. Domacini ce im rado docarati prirodne lepote Backog Monostora i njegove okoline. Na raspolaganju su dve sobe sa kupatilom.


Kapacitet smestaja je 5 osoba.

 
KUĆA ZA ODMOR "MARIJA"

Cela kuca je na raspolaganju gostima, sa tri sobe, kuhinjom, trpezarijom, kupatilom i dvoristem. 


Kapacitet smestaja je 6 osoba. 

 

APARTMAN RALENAC

Apartman sa kuhinjom i kupatilom, na raspolaganju gostima, sa posebnim ulazom.


Kapacitet smestaja je 2 osobe.

 

APARTMAN PEJAK

Za goste je na raspolaganju apartman sa smeštajnim kapacitetom od dva ležaja. Moguća je samostalna priprema obroka u kompletno opremljenoj kuhinji. Apartman ima i sopstveno kupatilo, kao i terasu za uživanje u dvorištu. Ljubazna domaćica rado će vas uključiti u radove u bašti i voćnjaku i upoznati sa svojim macama i kucom. 

 

KUĆA ZA ODMOR "ECO LIFE"

Za ljubitelje prirode, u vikend naselju "Opaljenik" na raspolaganju je vikendica sa prelepim dvorištem, mini sportskim terenom, voćnjakom i bašticom. Kuriozitet je što sve što ovde raste, raste uz negu i ljubav kao osnovnu hranu, bez tretiranja ikakvim hemijskim sredstvima.


Vikendica je kapaciteta 4 ležaja sa kuhinjicom i kupatilom, dvorište pored mnogo mesta za uživanje, ima i bazen, a na 100m od nje, nalazi se Veliki Bački kanal, kao stvoren za pecanje i kupanje.

 

Kontakt:

Turisticki info centar Backi Monostor     

    +381 25 807 173

    +381 63 8938128                 

     [email protected]     

     [email protected]                  

Nove fotografije

Recent Videos

452 views - 0 comments

Upcoming Events

Thursday, Jun 29 at 11:00 AM - 12:00 PM
Saturday, Jun 29 at 11:00 AM - 12:00 PM
Sunday, Jun 29 at 11:00 AM - 12:00 PM
Monday, Jun 29 at 11:00 AM - 12:00 PM